Jouw werk

Wat voor werk je ook zoekt, van een tijdelijke vakantiebaantje tot een fulltime job, bij Interactief Food & Logistiek ben je op de juiste plek.

Tijdelijk werk

Ben je een periode vrij en zoek je tijdelijk fulltime werk? Wij hebben diverse mogelijkheden. Door de grote diversiteit van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om overal in Nederland een leuke tijdelijke baan voor jou te vinden.

Vakantiewerk

Ben je scholier of student en in jouw vakantieperiode op zoek naar een leuke baan? Wij koppelen je aan interessant vakantiewerk. De vakanties zijn meestal ruim van tevoren bekend zodat we op tijd een mooie invulling voor je kunnen vinden.

Je eerste baan na je studie

Diploma op zak en op zoek naar een mooie eerste startersfunctie? Wij helpen je graag met het zetten van de eerste stap. Naast het vinden van je eerste ‘echte’ baan, kunnen we je helpen met advies over je CV, solliciteren en de eerste periode van je loopbaan.

Parttime werk

Heb je andere verplichtingen en hierdoor geen tijd voor een fulltime baan? Dan is een deeltijdbaan wellicht iets voor jou. Behalve de arbeidstijd zijn de arbeidsvoorwaarden gelijk aan die van een fulltime baan.

Fulltime werk

Werknemers die een volledige werkweek werken, daar is nog steeds veel vraag naar. Maar het vinden van een passende baan bij een leuke werkgever is een uitdaging. Wij weten als geen ander hoe dat moet.

ZZP

Ben je zelfstandig en heb je zelf tijdelijk extra handjes nodig? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten. Wij helpen je graag verder!

Aan de slag

Wil je aan de slag en ben je benieuwd naar de arbeidsmogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Er zijn diverse manieren om met ons in contact te komen. Van direct bellen tot het uploaden van je CV via onze site. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Meld je dan aan voor JobAlert. Ook kun je ons volgen via Social Media, waar we dagelijks nieuws en vacatures posten.

Ook bij de andere gespecialiseerde partners van de Interactief Groep zijn veel mogelijkheden om een baan te vinden die bij jou past. Ben je op zoek naar een baan in de logistiek, distributie of agrarische sector? Of zoek je iets in de administratieve sector? Kijk dan eens bij een van onze partners voor de mogelijkheden. Er zijn veel interessante vacatures beschikbaar. Samen zijn we sterk in werk!